Üzletszabályzat Kötőelemek

TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

Az elitcsavar.hu webáruház tulajdonosa (továbbiakban: Szállító): Elit Csavar Team Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Cégjegyzékszám: 01-09-972756

A weboldalon található valamennyi információ közzététele során a lehető legnagyobb gondossággal jár el, mindennek ellenére előfordulhat elírás, tévedés.

A weboldal teljes tartalmát jogosult olvasni a nem regisztrált felhasználó is.
Az Elit Csavar Team Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalának adatait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az Elit Csavar Team Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés minden esetben folyamatos, illetve hibamentes lesz.

Az Elit Csavar Team Kft. fenntartja a jogot, hogy a weboldalon bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve az itt közölt információkat részben vagy teljes egészében megszüntesse. A weboldalon található információkon alapuló minden döntés a felhasználó saját felelőssége.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a céghez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt meghatározott célból és ideig az Elit Csavar Team Kft. nyilvántartsa és kezelje.

 


Elit Csavar-Team Kft. - CSAVAR NAGYKERESKEDÉS
KÖTŐELEMEK IMPORTÁLÁSA ÉS FORGALMAZÁSA

1097 Bp, Gubacsi ú. 6 /c | sandor.marta@elitcsavar.hu